keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon.

Hola de nuevo a Finlandia!


Olin siis viime viikon Kanarialla ja saapunut takaisin Suomeen. Mukava olla taas kotona, mutta olisi siellä auringossakin viihtynyt vielä;) Mutta Safia oli ikävä!!
Piirtelin Safista kuvia, tämä oli ehdottomasti paras!
 Kerron nyt lyhyesti viikon tapahtumista.
Sunnuntaina lähdettiin Helsinkiin käymään serkun asunnossa tupaantuliaisissa:) Siisti kämppä oli:) Hauska Sattuma kun serkulla oli kämppiksenä Kanarialta tullut tyttö:D Serkulta matkattiin sitten hotelille yöksi. 
Heräsimme vähän ennen viittä ja menimme aamupalalle ja sieltä sitten linja-autolla lentoasemalle. Lento lähti vasta kahdeksalta ja se kesti 5 tuntia ja 50 minuttia eli Suomen aikaa olimme perillä n. klo 14.50 ja Kanarian aikaa 12.50 :)
Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Auringon nousu <3

Lämpöä kyllä riitti! Joka päivä oli reippaasti lämpöasteita n. 28 astetta joka päivä! Juotiin paljon ja nautittiin auringosta! Käytiin aivan älyttömän hyvissä ravintoloissa ja ostoskeskuksissa! Nähtiin kaikkea kivaa suurkaupungeista pieniin luola-asumuksiin asti. Aivan mahtavaa oli! Vietettiin paljon aikaa auringossa, joko merenrannalla tai altaalla. Vikko meni älyttömän nopeasti! Onneksi sää oli hyvä, hotelli olisi voinut olla hieman parempi, mutta kyllä se meni:)

Hahaha:D Mitähän nämä ovat?;)

<3

Tuo on joskus täynnä vettä! Ei ihan heti uskoisi!

Tommosta pääasias oli:)

Viikon aikana Sanni kävi pari kertaa ratsastamassa Safilla. Eipä kai mitään erityistä tarvi kertoa:D Hyvin oli mennyt ja Safi oli kiltisti ja kunnossa koko viikon:) Laitan tähän loppuun vielä muutamia kuvia Sannin ratsasteluista:D


 Te amo! <3 Love you <3





Sanni & Safi <3 sekä Lilli & Hali <3

2 kommenttia:

  1. kummast tykkäät,paxista vai thomaksesta? t.9lk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no johan on mielenkiintoinen kommentti:D Liittyen aiheeseen jne.

      Poista

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita samaa kommenttia moneen kertaan!
Karsin kommenteista pois vain ilkeät/töykeät kommentit, niin saadaan kommenttiboxi siistimmäksi:)