lauantai 2. marraskuuta 2013

Laiska minä + uutta kamaa

Revin itseni sohvalta tajutessani etten ole kirjoittanut viikkoon! Anteeksi, anteeksi ja vielä kerran anteeksi. Ei kai vaan ole ollut kirjoittamisen aihetta... Ja pyh mitä mä höpötän! Asiaahan ois vaikka kuinka paljon! 
I don't wanna live in world without you <3

Tajusin että Safin kanssa on matkattu jo puoli vuotta! Aika on mennyt ihan sika nopeesti! Kohta vuosi ja sitten toinen.. Toivottavasti vielä monta vuotta eteenpäin hyvillä fiiliksillä!

Viimeviikolla on Safin kanssa puuhailtu vaikka mitä! Sunnuntaina irtohypytettiin Safia ja meni hyvin! Kuvia ei ole koska kamera jäi kotiin :c Harmittaa! Hypytettiin 50 ja 60 cm esteitä, koska irtohypytettiin ekaa kertaa Safia ja halusin vain nähdä miten poika suhtautuu siihen :3 Tosi innoissaan hyppäsi!

Maanantai olikin Safilla sitten vapaa.

Tiistaina menin Safilla tunnille. Aiheena oli suorat tiet. Alussa mentiin paljon ympyröillä ja kaarevia teitä. Laukatessa Safi innoistui aluksi mutta aika nopeasti sain pidätteet läpi. Sitten aloimme tekemään lävistäjiä ja Safi meni itseni mielestä suhteellisen suorassa! 
Karo(rats.opettaja) antoi tunnin jälkeen minulle ja Safille palautetta. Kesällä kun tultiin ensimmäistä kertaa tunnille Safi meni pää taivaissa eikä ollut paljoakaan tuntumalla(johtuen jännityksestä). Tiistaina Karo kuitenkin sanoi että olimme kehittyneet ohjastuntumassa ja temponhallinnassa jo paljon! Tästä olisi positiivista jatkaa eteenpäin! JES!

Keskiviikkona ja torstaina Emma kävi touhuilemassa Safin kanssa:) 

Eilen (perjantaina) menin koulun jälkeen kavereiden kanssa hengailemaan hoodeille, ja tallille menin vasta kuudelta. Ja no.. Ratsastuskamat (housut, kengät, takki...) oli kotona niin ratsastin farkuissa ja tennareissa :'d Ehhehe:D No mutta kävin kentällä vähän  aikaa pyörimässä. Korostan VÄHÄN aikaa koska kenttä oli täytä kurakakkaa ja puolet kentästä lainehti! Ihanaa! No tein ravi käynti siirtymiä ja peruutusharjoituksia. Ja muutaman kerran laukan nostoja ympyrällä. Olin reilun 30 min kentällä kunnes pääsin päästää Safin mutaleikeistä tallin lämpöön:D Myöhemmin haettiin R-kioskilta Safin uudet suitset <3

Tänään mentiin Emman kanssa tallille joskus 12 jälkeen. Sovitettiin uudet suitset päähän, hyvin sopi! Kuvaa ei ole koska perketin kamera jäi taas ottamatta mukaan! ARGH!
KUVA LAINATTU!!! Safille siis tuon tyyliset suitset ostin:)
 No käytiin Emman kanssa sitten aluksi pikkuinen maastolenkki ja mentiin kentälle (jes kuralätäköt!) ja päätettiin antaa Safin juosta vapaana kentällä. Poika oli ihan innoissaan siitä suuresta lätäköstä ja meni porskuttamaan vettä! Lisäksi Safi laukkasi aivan älyttömän komeana lätäköstä voi harmi kun ei ollut kameraa mukana!! No eipä oikeastaan muuta tänään tapahtunutkaan.

P.S. Laitanko jatkossa kuvat Erittäin suurina vai pidänkö ne suurina niinkuin ennen on ollut? Ja olen miettinyt tätä varustepostausta.. Teenkö?;)

4 kommenttia:

  1. Pidä vaa suurina, ei oo liian pienii eikä liian isoi :DD
    Ois kyl iha kiva saaha videoo, ku edellisest on jo aika pitkä aika :)
    Kiva postaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep! Katsellaas millo ehin vidoo tehä;) kiva ku tykkäsit!

      Poista
  2. Hyvä postaus ja uusi ulkoasu :)!

    VastaaPoista

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita samaa kommenttia moneen kertaan!
Karsin kommenteista pois vain ilkeät/töykeät kommentit, niin saadaan kommenttiboxi siistimmäksi:)