torstai 22. toukokuuta 2014

Missä mennään?

Hups on taas postaamiset jääneet vähän taka-alalle... En ole taaskaan yksinkertaisesti jaksanut raahautua kirjoittamaan vaikka tekisikin mieli!

Tää viikko ja edellinenkin osittain on ollut jo tosi kuumia ja kesäisiä! Jes! Peruskouluakin (virallisia koulupäiviä nolla!) enää ensiviikko, joka on täynnä kaikenlaista rentoa meininkiä ja potkiaidia ja kevätjuhlia! Sitten heti koulu loputtua tallille leiri avustajaksi!

Mutta mitä kuuluu mulle ja Safille?
Meillä on mennyt ihan mukavasti. Ollaan otettu vähän rennommin kun on ollut näin kuuma että poju saa totutella yhtäkkiseen lämpöön.
Viimeviikonloppuna Tiina ja Iitu oli meillä ja käytiin Mikkelissä ostoksilla. Tytöt pääsivät myös Safin selässä käymään:) Minä ja Tiina hypättiin muutamia hyppyjä ja Iitu ("ensimmäinen" kerta hevosen selässä) pääsi kävelemään loppukäyntejä!
Safi meni ihan mukavasti ja rentona. Voi olla että johtui kuumuudesta ja siitä ettei herra jaksanut tai sitten Safi alkaa jo luottaa muhun sen verran ettei tarvikkaan juosta pää viidentenä jalkana!(hahaha jokaisessa postauksessa vissiin pakko mainita Safin kehityksestä!:D)
Tähän loppuun vielä muutamia kuvia viimeviikonlopusta:)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita samaa kommenttia moneen kertaan!
Karsin kommenteista pois vain ilkeät/töykeät kommentit, niin saadaan kommenttiboxi siistimmäksi:)