maanantai 23. syyskuuta 2013

Muutto lähestyy!!!

Tästä tekstistä tulee nyt tällainen hyvin lyhyt ja ytimekäs, mutta kerrotaan ensin viikonlopun happeningit:)

Lauantaina käytiin Emman kanssa tandemilla maastossa. Aikaa vierähtikin melkein kansi tuntia ja kilometrejä ties kuinka paljon! Safi oli tosi hyvin kuulolla ja ravatessa haki hyvin takajalkoja alleen ja päätä alas. Ravi oli aivan älyttömän tasaista ja rauhallista mikä olikin ihan hyvä juttu:) Ihasteltiin kaunista syksyistä maastoa ja käytiin tsekkailemassa yhtä pikkutietä joka johtikin joillekkin rakennuksille. Kotona käytiin sitten vielä vähän rannassa kahlailemassa, ettei pitkä mastolenkki rasittaisi jalkoja.

Sunnuntaina kävin Safin kanssa ihan uuden maastoreitin :) Menin yhden sillan yli ja se oli Safin mielestä ihan älyttömän jännää! Silta oli keskikohdasta vaalemapi ja se oli tosi outoa Safin mielestä:D Käytiin aika pitkällä tsekkailemassa "pikkukylää" ja Safi nautti kävelystä :) Alussa oltiin kuitenkin ravailtu ja laukattu aika paljon. Takaisin mentäessä ravailin vielä hiukan ja otin yhden ylämäen laukkaa. Safi oli taas niin hyvin kuulolla ohajlle ja pohkeelle, LUOTTO HEVONEN! Olen ylpeä :3

Tänään Emma ratsasti Safilla maastossa. Hyvin kuulemma meni:) Emma kävi kiertämässä yhden perusreiteistä. Ei kummepia siitä. 

Tänään illalla kävi kengittäjä :) Safi käyttäytyi tosi hyvin! Vitsi kuinka ylpeä oon pojasta! Onneksi kengittäjän vaihdoksen myötä kengätkin on kestänyt jalassa! Hyvä niin :)


Ensi viikon maanantaina olisi sitten tarkoitus Safin muuttaa LauKalle talven viettoon :) Jippii! Pääsee kunnolla kentälle ja MANEESIIN hyppäämään ja tuuppaamaan koulua. Onneksi LauKalla on kuitenkin myös hyvät maastot niin pääsee viikonloppuisin maastoilemaan:)

No mutta eipä muuta:) Varmaan jonkin "erikoispostausken" voisin seuraavaksi järjestää ;)

2 kommenttia:

  1. Hei vähä kivaaaa ku Safi muuttaa Karollle!:3 tuux maanantain jo pojan kans tunnille?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan kiva ku muuttaa! Päässää kunnol kehittyy hyppäämises yms ku kototn ei kunnon estekalustoa vielä ole:) En tiie tuunko tunnille:D Kattoo mite ehtii siirrellä hepan ja kamat jne :)

      Poista

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita samaa kommenttia moneen kertaan!
Karsin kommenteista pois vain ilkeät/töykeät kommentit, niin saadaan kommenttiboxi siistimmäksi:)